Service & Contact

Kan ik de wijnetiketten / cadeautjes retourneren?

Natuurlijk kan dit. Binnen 14 dagen (na ontvangst) mag je zonder opgaaf van reden onze producten retourneren.
Zodra we ze hebben ontvangen betalen we je de gehele waarde van de producten terug. Niet de portokosten, die zijn voor eigen rekening.
Deze terugbetaling vindt alleen plaats wanneer onze producten in originele staat zijn en niet beschadigd. Met als uitzondering eventuele beschadigingen veroorzaakt tijdens verzending, waar PostNL altijd een melding van geeft.

Wat doe ik wanneer mijn pakket tijdens verzending beschadigd is?

Als eerste maak je een foto van zowel de beschadigde verpakking als de beschadiging op ons product. Deze kun je mailen naar info@mamadrinktwijn.nl. Vermeld hierbij je ordernummer.
We zullen contact met je opnemen met de vraag of we de producten opnieuw kosteloos naar je op moeten sturen ofdat je liever je geld terug krijgt.

Oeps! Ik heb per ongeluk de verkeerde aantallen/product besteld. Wat nu?

Neem ze snel mogelijk contact met ons op via info@mamadrinktwijn.nl of stuur een text naar 06-40597696. Mocht je bestelling nog niet verzonden zijn, dan kunnen we natuurlijk in overleg alles nog aanpassen.

Ik wil mijn bestelling graag als cadeau opsturen naar een ander adres, zonder rekening dus. Is dit mogelijk?

Jazeker. Zodra je bij afrekenen komt heb je de mogelijkheid om de optie; 'verzenden naar een ander adres' aan te vinken. Bij bestelnotities kun je een eventuele felicitatie boodschap aan ons doorgeven. Wil je liever een kaartje erbij met je boodschap erop? Vergeet die dan niet toe te voegen in je winkelmandje!

Wat als ik één grote bestelling naar verschillende adressen wil laten opsturen?

Het beste kun je even contact met ons opnemen hierover, via info@mamadrinktwijn.nl of via text op 06-40597696.

Ik ben een retailer en wil een verkooppunt worden voor de wijnetikketen, hoe?

Wat leuk! We hebben speciale verpakkingen voor retailers, deze vindt je hier. Wil je ook onze hippe cadeautjes gaan verkopen? Neem even contact met ons op via info@mamadrinktwijn.nl of 06-40597696. Dan laten we onze retail prijzen weten.

Contact

Lonneke Buijze - Bazelmans
Middelweg 39, 5253 CE Nieuwkuijk

info@mamadrinktwijn.nl
www.mamadrinktwijn.nl

Winkel / Pick-up

Groothandel Artisan BV
Middelweg 39, 5253 CE Nieuwkuijk
Openingstijden: pick-up volgens afspraak

06-40597696